Descobreix les nostres iniciatives

Maig
1/2

Taller "Introductori de Mindfulness: Creixent amb consciència plena" a la Biblioteca Municipal l'Ateneu d'Esparreguera

Us presentem un taller molt especial dirigit al públic més petit. Sabeu que el Mindfulness, herència de la meditació budista, pot ajudar també als infants? En aquest taller us explicarem com aplicar-lo. Està dirigit a pares i fills, per tant esteu tots convidats!

Abril
1/1

Caminem Junts amb el Club Sènior de la Farmàcia Guarc

El proper dia 4 d'abril, participem en les Caminades organitzades per la farmàcia Guarc. Utilitzarem el Mindfulness per fer un recorregut amb tots els sentits i gaudir del caminar conscientment.

Març
1/1

Taller "Emociona't Menjant" en col·laboració amb Cal Sant

Us presentem un taller molt especial d'alimentació conscient. Una experiència amb tots els sentits que no us deixarà indiferents. Us hi esperem!

Febrer
1/2

Taller de Mindfulness en col·laboració amb la Farmàcia Guarc.

Us presentem un taller molt especial dirigit al públic més petit. Sabeu que el Mindfulness, herència de la meditació budista, pot ajudar també als infants? En aquest taller us explicarem com aplicar-lo. Està dirigit a pares i fills, per tant esteu tots convidats!

Gener
1/2

Taller de Memòria en col·laboració amb la Farmàcia Guarc.

Començem aquest 2017 oferint un taller dirigit al públic senior per treballar la memòria i els aspectes emocionals de la pèrdua d'aquesta. Donades les dates hem aprofitar per fer-ho a través del nadal. 

2017
Octubre
1/2

Taller per endinsar-se en l'autoconeixement en col·laboració amb la Jardineria Navarro Puiggròs

Aquest és un taller orientat a l'autoconeixement a través de la metàfora del jardí. Realitzarem dinàmiques per prendre consciència de certs aspectes psicològics actuals, en un entorn natural fantàstic com és la Jardineria Navarro Puiggròs.

Juliol
1/1

Finalització del taller "Espai Pre-Ocupacions en col·laboració amb Càritas Esparreguera

Ha estat un plaer compartir aquest espai quinzenal per abordar temes com la soledat, la gestió de les emocions o el discurs intern. Gràcies a tots els participants!

Juny

Publicació del vídeo: "És el moment d'un canvi personal?"

Ens alegra molt compartir amb vosaltres aquesta petita mostra del que penseu els habitants d'Esparreguera sobre l'amor, el canvi o el benestar personal. Gràcies per obrir-nos les portes a reflexions tant íntimes!

Maig
1/2

Taller d'insomni en col·laboració amb la Farmàcia Guarc.

Degut a l'èxit de l'anterior taller d'insomni repetim l'experiència en un horari de tarda. 

Abril
1/1

Inici "Espai Pre-Ocupacions en col·laboració amb Càritas Esparreguera

Presentem aquest grup terapèutic obert realitzat conjuntament amb cáritas. Tractarem les preocupacions compartides i intentarem generar alternatives que generin un major benestar personal.

1/16

Gravació del vídeo "És el moment d'un canvi personal?"

Avui dia 23 s'abril, Sant Jordi, hem sortit fora de la consulta per a conèixer una mica més d'aprop les visions de la gent d'Esparreguera. En breu en tindreu els resultats. Moltes gràcies als participants!

Gener
1/2

Taller d'Insomni en col·laboració amb la Farmàcia Guarc.

Començem aquest 2016 oferint un taller dirigit a aquelles persones amb dificultats per dormir. Abordarem les possibles causes i donarem eines per entendre-ho i canviar-ho. 

2016
Desembre
1/1

Taller d'Ansietat en col·laboració amb Cáritas Esparreguera.

Primera activitat en col·laboració amb Cáritas Esparreguera. Oferim un taller gratuït per tractar la gestió de l'ansietat. Abordarem significats, estratègies d'afrontament, tècniques de relaxació i psico-educació, referents a l'Ansietat.

Octubre
1/4

Neix Psicoteràpia Esparreguera

Començem a construïr el projecte de Psicoteràpia Esparreguera amb molta il·lusió. 

2015
Juliol
1/4

Campus de Psicoteràpia Constructivista Barcelona 2015

Impulsem i creem el CPC'15 Barcelona. Segona edició del CPC'14. El CPC és un congrés de psicologia destinat a compartir coneixements i experiències relacionats amb la psicoteràpia constructivista a partir de ponències i tallers. Defensem un accés lliure al coneixement. 

2014
Agost
1/6

I Campus de Psicoteràpia Constructivista

Impulsem i creem el I Campus de Psicoteràpia Constructivista. El CPC'14 és un congrés de psicologia destinat a compartir coneixements i experiències relacionats amb la psicoteràpia constructivista a partir de ponències i tallers. Defensem un accés lliure al coneixement.