Psicòleg Esparreguera

Psicologo Esparreguera

Benvingut a Psicoteràpia Esparreguera

Un gabinet a l'avantguarda de l'atenció Psicològica.

És el moment d'un canvi personal?

Els habitants d'Esparreguera comparteixen les seves opinions personals en temes com l'amor, la felicitat i el benestar personal.

Moltíssimes gràcies per la vostra implicació!

A vegades penso, sento, actúo...

T'identifiques amb alguna d'aquestes experiències?

APROPEM LA PSICOLOGIA

 

Parlem de temes com l'ansietat, l'autoestima, la depressió, les fòbies i les pors, les relacions socials, la inseguretat, les relacions de parella i la teràpia de parella, la teràpia familiar, teràpia infantil, el Mindfulness, el dol i les pèrdues, l’insomni...i molts més!

 

Si fas una ullada a la nostra web, trobaràs les activitats que realitzem: programes de ràdio, articles al nostre blog, vídeos explicatius, etc.  

Començar a caminar junts ha estat una de les millors decisions que he pogut prendre. Gràcies per portar-me de la mà i després deixar-me lliure. Ha estat genial! Moltes gràcies!

M

Esparreguera

Vam venir cercant un recolzament pel G, per ajudar-nos a comprendre les seves emocions i hem trobat un cami per recolzar-nos i ell ha trobat eines pel seu aprenentatge i control de les emocions. Tenim un nou camí per recórrer tots junts. 

Sergi

Esparreguera

Mi paso por psicoteràpia Esparreguera ha sido una de las mejores decisiones que tomé en su día. Estaba en un momento de mi vida en el que me sentía muy perdida y gracias a la terapia he podido sacar los recursos necesarios para poder superar dicha adversidad. Recomiendo totalmente buscar esta herramienta para cualquier tipo de situación que nos puedan superar en la vida. Gracias una vez más por formar parte de esta transformación, lo que soy ha sido posible gracias a lo tratado en las sesiones.

I

Esparreguera

Josep Montañes i Silvia Montero, Vull dir-vos que sou uns Kracks, La Isabel i jo, us estem eternament agraïts, el vostre treball a estat per a nosaltres de 10 sobre 10, una forta abraçada per vosaltres dos i enhorabona per un treball tan ben fet!

Patxi e Isabel

Esparreguera

1 / 1

Please reload