Teràpia de Parella

Si has arribat fins aqui, possiblement estiguis en un moment on sentis que la teva relació de parella potser a començat a deteriorar-se, que existeixen problemes de comunicació, has notat una baixada del desig sexual, les discusions són cada vegada més freqüents o fins i tot estiguis pensant que ja no pots més. Situacions com aquestes (que no són les úniques) son motius freqüents que fan que se'ns encenguin les alarmes i aquestes ens avisin de que alguna cosa pot ser que no funcioni. Com pots veure, no és necessari que existeixi un problema de salut mental.

A Psicoteràpia Esparreguera, som experts en teràpia de parella i podem donar-vos aquella empenta que necessiteu perquè us pugueu sentir millor. Revisem els problemes que us han dut a consultar, observem les dinàmiques inter-relacionals que es generen, establim uns objectius de treball i proporcionem eines que us puguin ajudar. 

Creiem que la teràpia de parella s'enriqueix des de dues perspetives diferents, és per això que la nostra metodologia implica a tot l'equip de Psicoteràpia Esparreguera. 

Com treballem?

En aquest format, treballem els dos terapeutes de Psicoteràpia Esparreguera

En general, realitzem algunes sessions d'avaluació on recollim la informació necessària per valorar el problema.

Fet això, concretem uns objectius conjuntament i ens posem a treballar!

 

Les sessions tenen una durada aproximada d'una hora i mitja i es distribueixen en dues parts:

         1h 15min de sessió

         Ens reunim l'equip de terapeutes

         10 min devolució