Teràpia Infantil

Si has arribat fins aqui, possiblement consideris que al teu fill/a li està passant alguna cosa. Pot ser que el notis nerviós, inquiet, trist, irritable, que tingui problemes de comportament, que digui mentides, que tingui rabietes; que li costi adormir-se, menjar; potser el notis amb dificultats per relacionar-se amb els seus companys, o que li costi concentrar-se i tregui males notes. Sigui quina sigui la situació, sents que alguna cosa no va com esperaves i vols posar-hi remei.

Situacions com aquestes (que no són les úniques) son motius freqüents que com a pares fan que se'ns encenguin les alarmes i aquestes ens avisin de que alguna cosa pot ser que no funcioni. Com pots veure, no és necessari que existeixi un problema de salut mental.

L'equip de Psicoteràpia Esparreguera, ens encarreguem d'aquells problemes que per la seva freqüència, intensitat o duració estiguin interferint en la vida de l'infant i dels qui l'envolten. És a dir, intervenim sempre que existeixi alguna cosa que ens estigui generant malestar i ens afecti al benestar personal.

Teràpia Infantil

En general, realitzem algunes sessions d'avaluació on recollim la informació necessària per valorar el problema: realitzem entrevistes amb els pares i l'infant, i si és possible també contactem amb l'escola per completar la informació i establir una col·laboració.

Fet això, concretem uns objectius de treball conjuntament i ens posem a treballar

Alternem sessions amb els infants i sessions familiars:  

         Sessions de 45 minuts amb l'infant.

         Sessions familiars d'1 hora i 15 min aprox. 

         

Articles d'interès

Pensant en els altres
Assentem les bases per als petits
Pautes per criar un petit dictador 1
Expectatives

Com influeixen les expectatives?

Separació

Com li diem que ens separem?

Procés de separació

Procés de separació