top of page

Advocats amb Sensibilitat

En l'última intervenció a Ràdio Esparreguera vam tenir un convidat especial: En Jonatan Cantos, Advocat. Creiem que la psicologia té una gran influència en qualsevol professió on treballis amb persones i en el cas de l'advocat és central.


Així doncs en Jonatan ens explica quina influència creu que té la càrrega emocional en els procesos judicials i en els plantejaments d'aquests. És necessària una gran sensibilitat per poder ajudar a la persona a fer els passos judicials pertinents tenint en compte les emocions, però sense deixar-se emportar. Trobar aquest difícil equilibri és la feina que desenvolupen els Advocats amb sensibilitat.


I com podem fer que una persona amb alta càrrega emocional en sigui conscient i pugui prendre decisions que més endavant no lamenti en l'àmbit Jurídic? En Jonatan ens dona algunes pistes del que li ha ensenyat l'experiència:


- Escoltar al client, donar-li un espai per l'expressió

- Posar-li exemples de casos similars per que vegi els possibles desellaços

- Mostrar alternatives de camins tenint en compte els aspectes económics i emocionals

- Tenir en compte sempre la càrrega emocional

- Fer un seguiment del cas


Si voleu escoltar el programa complert podeu clicar aquíPosts Recents
Arxiu
bottom of page