top of page

Des d'on et relaciones amb el teu cos? Des de l'amor o des del rebuig?


Quants missatges publicitaris rebem dia rere dia sobre "com hauria de ser el nostre cos"? Amb l'arribada de l'estiu, ens envolten anuncis que ens conviden a canviar el nostre cos. Des d'anuncis de cremes antienvelliment, dietes miracle, operacions a nivell estètic, etc. Segueix existint un ideal social de com hauria de ser el cos de la dona i el de l'home.


Sovint, és un motiu de demanda a la nostra consulta. No és estrany que ens generi malestar quan sentim que el nostre cos no s'adequa a l'ideal social que estem construint. Tot i així, no podem oblidar-nos que cada dia tenim l'oportunitat de construir-ne un altre, més ajustat a la diversitat de cossos i de bellesa que existeix.


Avui, volem compartir amb tu una carta anònima d'una persona que va treballar per canviar la relació que tenia amb el seu cos. La relació que tenia amb el seu cos, no el seu cos.


Ens sembla preciosa perquè il·lustra que una relació d'amor amb el nostre propi cos, és possible. Aprofitem per agraïr-li que vulgués compartir-la! :)"Estimada amiga, volia començar dient que confio en què puguis anul·lar els teus pensaments i que puguis veure la realitat, que deixis de veure't com un monstre horrible i comencis a estimar-te: que no pensis a canviar el teu cos, sinó la forma en què penses que és el teu cos.

Amb el temps, he après que els cossos no es trien, per tant, necessites estimar-lo.

Sé que et costarà i hi haurà dies en què se't farà difícil veure't bé però quan aconsegueixis trobar un punt de connexió entre la teva ment i el teu cos, descobriràs el que és la felicitat, la felicitat de poder sortir, veure't, estimar-te, tocar-te...

Sé que hi haurà dies en els quals recauràs en els teus mals pensaments i pensaràs en què ets la pitjor. Però en aquests moments, necessitaràs abaixar-li el volum i callar aquesta veueta que no et deixa estimar-te i ser feliç. Hauràs de ser forta. Escoltar el teu cos i el teu cor. Allà, de debò, veuràs que el teu propi amor prevaldrà davant d'aquesta veueta que et recorda els mals pensaments, mals comentaris d'altres persones i teus, etc.

Jo estaré al teu costat per ajudar-te. És hora de ser valenta i lluitar. Quan estimem el que som i acceptem la realitat del nostre ser, se'ns farà més fàcil acceptar allò que no ens agrada tant, buscant sentir-nos cada dia més satisfets amb nosaltres mateixos".


No et sembla preciosa?


Una pregunta que ens vam formular durant el procés de teràpia va ser: des d'on et relaciones amb el teu cos? Des de l'amor o des del rebuig?


Canviar la relació que tenim amb el nostre cos és possible i si ho necessites, pots contactar amb nosaltres ;)
Il.lustració de Lola Vendetta

 

Si t'ha agradat aquest article, no dubtis en compartir-lo amb qui vulguis :)

Si t'has sentit identificat/ada en algun moment i vols que t'acompanyem en aquest preciós camí cap a l'autoconeixement, compta amb nosaltres

Una abraçada!


Posts Recents
Arxiu
bottom of page