top of page

Felicitats Mamis i Papis!

Mamis i papis, avui us volem felicitar per la gran tasca que feu!


En ocasions, veniu a la consulta molt angoixats, preocupats… Estic sent bona mare? Estic sent bon pare? Ho estic fent bé? Uau! es la gran pregunta, és el gran tema.


I sabeu què? que estem segurs que ho esteu fent el millor que podeu i que sabeu en cada moment ;)


Som conscients que cada dia esteu exposats a la crítica, la criança vista des de fora, és molt fàcil de jutjar oi? Sabem que cada un de vosaltres porta la seva motxilla, com els vostres fills quan van a l’escola. I aquesta motxilla està plena d’aprenentatges vitals, d’experiències que vau viure com a fills, de models que heu tingut de pares, d’avis, de la vostra família d’origen. Aquesta motxilla que a vegades pesa i d’altres és lleugera, és molt valuosa. Si us hi fixeu, vosaltres ja teniu les eines i els recursos que us poden ser molt útils: heu pogut identificar els valors que per a vosaltres son importants? els transmeteu cada dia als vostres fills. Heu pogut triar els valors que porteu a la motxilla i quedar-vos amb els que més us agraden? de ben segur que algunes coses que no us agraden de vosaltres les heu après i podeu triar aprendre’n de noves.


Tots tenim la nostra motxilla, que podem anar revisant i si cal, treure’ns coses que ens pesen. Així podrem seguir caminant, triant la direcció de les nostres passes, guiant als més petits.
Volem acabar l’article d’avui dient-vos que precisament perquè tots som imperfectes, coneixem el valor impagable de sentir-nos estimats incondicionalment. Estimeu tant bé com pugueu ;)Silvia i Josep


Posts Recents
Arxiu
bottom of page